Om oss

Mariaz orkester är ett countryband från Hammerdal i Jämtland. Vi bildades 2009 och vi som spelar heter Maria Olofsson, Sten Sundström och Åke Hagström. Vi spelar mest country, men även all sorts musik från klassiska dansbandslåtar till rock n’ roll.

Om bandmedlemmarna

Maria Olofsson

Maria Olofsson

Maria är huvudsångerska i Mariaz orkester och även en hejare på munspel. Maria  har tidigare varit ”badrumssångerska” och började så sent som 2009 med musik, då hon sjöng på en fest tillsammans med Sten och Åke. Efter det så fortsatte hon att sjunga tillsammans med dem,  och vips så bildades Mariaz orkester. Maria är född och uppvuxen Hammerdal. Till vardags jobbar Maria inom vården.

Sten Sundström

Sten Sundström

Sten har hållit på med musik sedan han var 18 år gammal. Han har spelat i dansband som Gredes och Mickeys på heltid, ända från 1978 till 1992 då han sadlade om och blev lärare. Nu spelar han på fritiden i Mariaz orkester. Sten spelar steelguitar, gitarr och dragspel i bandet. Sten är född och uppvuxen i Grenås.
_

Åke Hagström

Åke Hagström

Åke är en gammal dansbandsräv som spelat på heltid i över 20 år, bland annat i Oves, Kurt Reines, Comics, Gredes, Rogers, Jan-Åkes med flera. Han är född i Ramsele och flyttade i tonåren till Hammerdal. Precis som Maria jobbar Åke inom vården. Åke spelar gitarr och sjunger i bandet.

Annonser